dreaming myself away


Det är otroligt hur mycket jag saknar mitt hååår!
lots do to. No time for blogging. PUSS!

Kommentarer
Postat av: MATILDA

jaa , önskar den hängde i min garderob :D

2010-05-05 @ 18:29:44
URL: http://lbm.blogg.se/
Postat av: Ackelina

Sv; tack :) allt bra idag? (aa)

2010-05-06 @ 05:14:43
URL: http://ackelina.webblogg.se/
Postat av: Sara

Det var så lite så :)

2010-05-06 @ 07:52:46
URL: http://ssaraeek.blogg.se/
Postat av: natalie

fin design du har på bloggen :D

hihi söt häst oxå ! ♥

2010-05-06 @ 13:44:03
URL: http://natella.blogg.se/
Postat av: simone

sv: Thnx sockertopp! jag mår shiiitbra, snart helg ;D Hur mår du?

2010-05-06 @ 17:00:56
URL: http://fattybom.se
Postat av: Malin

Sv: Jag gick IB (international baccalaureate) pa St Eskil (sa emo eskilstuna fick jag uppleva alldeles sadar up close and personal som man bara far pa Eskil hahaha). Jag tvivdes till storsta delen toppen - men IB ar ju en internationell linje med riksintag med egen rektor (i princip) och egna larare sa vi stod val lite at sidan sadar och var egentligen bara halvt eskil-ungar i mangas ogon tror jag sa har inte sa dar jattemycket att saga om skolan i helhet gallande Musik-programmen t.ex. Maten sog! Den var precis lika emo som vadret. ;)

2010-05-06 @ 17:54:33
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: Ackelina

Sv; jag mår toppen :)

2010-05-06 @ 17:56:12
URL: http://ackelina.webblogg.se/
Postat av: Malin

Sv: haha jag kande pa hogstadiet att jag ville ha hogre tempo och pressa mig sjalv mer... och herre javlar det fick vi verkligen gora pa IB! Kul hade vi dock och for mig var det sa skont att allting var pa engelska. Sam pa eskil ska vara jattebra har jag hort! Har kompisar som bytte fran IB till sam och stortrivdes!



Hahha ja du, personalen pa McDonalds dopte en McFlurry efter oss (McFly) for att vi var dar sa ofta... SA dalig ar Eskils mat haha!

2010-05-06 @ 18:18:22
URL: http://piccadillytears.blogg.se/

Make some noise:

Namn:
Lägg mig på minnet?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0