freakin' beautiful

good afternoon everybody!
Är på glatt humör idag också, och det ska jag ta vara på!
Det är valborg och ikväll ska jag och mina fina vänner gå ner till vilsta för att kolla på brasan där, helt nyktert faktiskt ;) 
Sedan drar vi hem till Ylvas pappa och myser, och klockan ett åker vi vidare till ylvipajs mami och spenderar resten av natten där. ♥
Vädret är väl sisådär men nu ska vi vara glada över att snön är borta. Jag ska aldrig underksatta värme igen. Inte efter köandet till Tokio Hotel. 
Nu ska jag hälla upp en skål med yoghurt och ta det lugnt en liten stund.


Under köandet den 4 mars. <3


isn't it ironic

Kom precis på att det är fredag imorgon! Det är ju sjukt hur veckorna går snabbt. Kan dock inte säga samma sak om dagarna, ibland går det så himla långsamt att man somnar.
Det är ju ingen vanlig fredag imorgon heller, det är ju valborg! jag undrar hur mycket alkohol som kommer konsumeras imorgon, haha. Kan ju helt ärligt säga att jag och mina kompisar inte ska dricka imorgon, feels good. 
Vad ska ni göra på valborg? Ska ni gå och kolla på någon brasa eller är ni hemma hela kvällen?

Jag och moi frundos ska till vilsta och umgås där med vi spanar in brasan och sedan drar vi hem till någon och gruppmasturberar varandra.  Det kommer bli awesome!


Dock vill jag gärna ha tillbaka den där kvällen hos Mathilda förra sommaren.


1 2 3 sold

Chaowiiee!
What's up with alla mannar idag?
Har varit sjukt trött hela dagen men nu börjar jag piggna till, super!
Sånglektionen blev framflyttad så jag åkte tidigare från syslöjden till stålforsskolan och började på en ny låt. Min sånglärare vill att jag ska uppträda med all that jazz på en elevkonsert, men jag vet inte om jag har modet till det.. Måste tänka på det.
För övrigt händer det inte så mycket just nu. Skolan är lugnt, inget på gång förutom krogshow och klassresa men det är nästa vecka och veckan efter. 
Jag ska nog sälja mina lolitaklänningar, eller de flesta i alla fall. Använder inte så många utav dem och börjar tröttna på att ha samma kläder om och om igen..
Senare ikväll ska jag på föräldrarmöte och prata om klassresan och ÖPP-projektet.


Har inte andvänt denna sen i somras typ. Den bara hänger i garderoben och samlar damm!


Dot dot dot

Uuhuu hinner inte blogga så himla mycket just nu, och jag gör det i alla hast. Måste hoppa in i duschen och sedan fortsätta plugga SO inför muntliga provet imorgon.
Jag har umgåtts med bästa vännerna hela kvällen och skrattat och övat på låtarna till lilla konserten på sjukhuset! En helt normal dag idag så det finns inte så mycket att säga. Dricker min tredje kopp te nu, kan inte få nog av det. ÄLSKAR DRYCKEN!

Nu måste jag duscha, har extremt otilllåtet smutsigt hår, haha.


Det kliade i bakhuvudet.


the past is passing me by

Sitter och överinspirerar mig själv på lookbook och underbara bloggar. Jag borde väl plugga tycker man men lusten finns inte, men lite senare ska jag ta tag i problemet.
Vädret gjorde en drastisk vändning när det helt plöstligt regnet öste ner. Nu har det (tyvärr, regn är mysigt sometimes) slutat.
Funderar på att ta fram symaskinen och sy om en klänning som är för lång för min smak, hoppas maskinen funkar bara!
Har hittat ny musik också, vilket känns awesome, älskar att upptäcka ny musik!
På tal om musik måste jag öva på min låt som jag har skrivit. Jag och fyra andra ska uppträda på sjukhuset (En tillställning man gör för att få stependium till klassen) på torsdag, inte långt kvaaar!


I bet you're starting to get tired


Jag har vad man brukar kalla bloggtorka. Finner inget vettigt att skriva om och det står helt still i skallen för tillfället. Ännu en bloody monday avklarad, vilken inte var så farlig som jag trott att den skulle bli, med tanke på att jag nästan blev sömnlös. Lyckades slappna av och vid fyra-tiden hade jag lyckats stänga ögonen och försätta mig i djup sömn till klockan ringde kvart i åtta.
Nu måste jag do the dishes. Kram!♥


Never liked coke


Köpte med mig lite naturgodis och cola vanilj under promenaden. Vädret är riktigt skönt nu kan jag säga er.
Nu blir det film all night long!
Pussar♥


Walking in the city

hehe, jag skjuter fram svenska-skrivandet till imorgon.. MEN DÅ SKA JAG TAMEJFAN GÖRA DET OCKSÅ!
Middagen håller på att bearbetas i magen och nu drar jag ut på en promenad, funderar på att ta en lång sådan..
Vi hörs lite senare! ♥


Random pic.


a place we're supposed to call home

uuuuh-hello!
Hemma ifrån Kajjan där jag och Tove spenderade natten tillsammans med Kajjan, hyrfilm och tacos (en maträtt man aldrig kan få nog utav!).  Det var en sådan där myskväll man glömt bort men saknat så.
Jag hoppade in i duschen direkt när jag kom hem, kände mig riktigt äcklig efter att ha sovit i en säng med två andra och tre täcken. Sjuuuukt varmt blev det!

Senare tänkte jag gå ut på promenad, det är ganska fint väder ännu, så man måste ju passa på!
Men först måste jag städa rummet och skriva lite på min svenska bok-recension.
Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll! ♥


Kind of a facelook från igår.


blue dot skirt


Snart sticker jag ner till stan och träffa, Kajjan, Fannie och Tove! (maybe fler)
Idag har jag på mig älsklingskjolen, just love it!
What's upp with the hand in my face?
WHATEVÖÖÖAH!
Ha en trevlig fredag, kram!♥


Love 'em

And here they are! ♥



Jag tycker de är så grymt snygga!  Dock trodde jag att de skulle vara mer åt rosa/vit-hållet, eftersom de stod på beskrivningen att de var rosa. Hmmm, man börjar ju undra vem som sätter färgerna?
Skorna kommer i alla fall från dinsko!


FRIDAAAAAAY

god morgon!
Idag mår prima jämfört med igår, men jag har fortfarande lite huvudvärk. Solen ligger högt på himlen och termometern närmar sig tjugo grader (i solen)!
Jag måste komma ut idag, bryr mig inte om jag blir sämre, man måste ju ta vara på solen som är nu! Aprilväder, ni vet..
Ska höra med moi frundos om de vill hitta på något efter de slutat skolan. Jag är ju hemma och tar det lugnt idag också.
Jag fick precis världens jävla hicka, åååh hatar det! What to do, what to do..
Nu ska jag borsta tänderna och sätta mig framför MTV! ♥


shoes are a girls best friend



hoho, äntligen!
Ni får se skorna imorgon.♥
hehe, jag skippade teet och tog ett glas C-vitamin istället, det går enkelt och snabbt, dessutom är det nog den godaste drycken jag smakat. Just nu dricker jag med blåbärssmak!
PUUSSSSS

feelin' sick

Sitter framför Camillas bärbara och äter lite. har ingen hunger men mamma blir så sur om jag inte äter, haha.
Som jag trott gick jag hem efter nationella idag. Mår illa, har ont i halsen och huvudet spränger. Kom hem vid elva ungefär och sen dess har jag legat i soffan under mitt sköna täcke. Älskar det!

Hur har ni haft det idag? Har det varit lika snöigt och slaskigt hos er som i Eskilstuna? Blev helt blöt om fötterna när jag gick i mina vinterskor, det är ju hål i sulan så allt vatten kommer in. Inte så smart av mig att ta dem men ballerinaskorna skulle nog vara ännu värre.

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och sedan ska jag göra en kopp te. Kram!


Tog på mig Kales solbrillor i mälarvik. Coooooolish!


Äckelväder

God morgon! Skulle gärna vilja säga att det är strålande sol och humöret är på topp, men man ska ju inte ljuga. Det snöar och jag känner mig inte helt okej. Dock måste jag till skolan eftersom det är nationella i matte. Jag har redan missat ett kemiprov (igår) och vill inte missa ett prov till. Vi får se om jag stannar hela dagen.

Nu måste jag börsta tänderna och sedan börja gå till skolan, ska ta en annorlunda väg nu när jag går lite tidigare!
Här ser ni vad jag har på mig idag. Väldigt enkel outfit!





kookiness

Kom hem fårn promenaden för en stund sen! Systeryster var snäll och följde med så det blev inte ensamt i alla fall. Det var lite kyligt och blåsigt så vi gick bara en ca halvtimma. Det tog ett tag innan vi kom iväg det vill säga.
Nu ska jag göra mig en kopp te och sedan måste jag börja med svenska recensionen som egentligen ska vara färdigskriven och framföras muntligt denna vecka. Åh Evelina, sluta skjuta upp saker.

Jag bjuder på en bild som Tove har redigerat, detta är födelsedagspresenten från Ylva, så inom en snar framtid kommer denna bild sitta uppe på Toves vägg. woho!


Moi je joue

Har precis ätit färdigt och nu låter jag magen smälta ner maten! Funderar på att ta en promenad, regnvädret är lite mysigt faktiskt..

Jag är helt kär i Miss Dior-reklamen, och låten är helt wunderbar!
Lekfullheten och färgerna! Maryna Linchuk är ju väldigt vacker också.
Bortsett från denna video är reklam det värsta som finns (typ).


The way you move ain't fair, you know

Train - Hey soul sister



Ger inte den här låten er den ultimata sommarkänslan?
Jag ser framför mig hur man sitter och grillar med vänner vid stranden en sen sommarkväll och sätter på denna låt. Det ger en sådan härlig känsla så det är inte sant! Låten har lite Jason Mraz-stuk med ukelelen också!
Maybe the next "sommarplåga" ?


Mittwoch

God morgon!
Jag stannar hemma från skolan idag, orkar verkligen inte med miljön just nu.
Jag hade en riktigt konstig dröm.. Det var så att mamma hade precis fått tvillingar och när jag skulle byta blöjor på dem så förvandlades dem helt plötsligt till två kattungar, men helt oberörd fortsatte jag byta blöjor på dem. Det var inte vilka blöjor som helst utan designblöjor som hade blivit designade av bland annat Angelina Jolie, och mamma skulle på premiärfest och träffa alla kända designers.
Det var först efter ett efter att jag vaknat som jag insåg att jag bytt blöja på två katter.. hahah!

Idag ska jag bara ta det lugnt och andas, men lite plugg måste ändå göras så det står också på listan idag. snart blir det frukost!


hahahah fan vad jag diggar bilden.


Haloooooooooooooohahah



H E R R E G U D.

Jag skrattar, vilket är lite synd med tanke på att hon dedikerar låten till sin bortgångne vän, men ändå. Jag kan inte hjälpa det.

Jag fryser och känner mig febrig, hmm?  Mår inte så bra heller, men jag hoppas det försvinner snart.
Nu ska jag göra iordning te och sätta på en film. Vill mysa under täcket. ♥

GANGSTAH

Hallåååå på er!
Har äntligen kommit hem efter skoldagen! Jag hem från skolan och när jag är cirka hundra meter hemifrån kommer jag på att jag hade glömt Alex kläder i skolan, så det var bara att gå tillbaka och hämta dem! Jag tog bussen från skolan, kände att jag inte skulle orkat gå tillbaka en gång till.. Det tar ju trots allt tjugo minuter att gå.
Idag var det äntligen dags för spexfotot, och vi var helt awesome klädda! vatos (I think?) Locos for the win alltså!


Me und Tof. hahahah älskar minerna!


En inte så fullt koncentrerad körlektion. Alla förberedde sig inför var och ens spexfoto.




Det där var min facelook på fotot. Det kommer bli skitsnyggt.




sedan kom Linn och Maria helt random, hahahah. Lite kul är det faktiskt.

 


teeth for the win

I'm home och har precis kommit ut ur duschen, kände mig sjukt snuskig (hahah) så jag hoppade direkt in i duschen när jag kom innanför dörren!
Fick MVG på labbrapporten så allt "besvär" igår var värt det. Fick dessutom MVG på SO-provet, happieeeee!

Imorse var jag ju som sagt hos tandregleringen och undersökte mina tänder inför tandställningen. De avbildade en modell av mina tänder med någon blå kletig smörja, de röntgade, tog kort på tänderna, berättade lite om vad som skulle ske och sedan fick jag en ny tid. Så 15 Juni ska jag dit igen!
Just nu känner jag mig ganska lugn med att få tandställning, men det kan ju ändras. Hoppas inte det, haha!

Nu måste jag plugga Kemi och buddhism!


nyklippt för några veckor sen.


Katoder, anoder och blahblahblah

GAH VAD SKÖNT! Labbrapporten är färdig och nu är det bara att lämna in den imorgon. Jag hoppas verkligen att betyget kommer vara värt nu när jag suttit hela kvällen och nästan gett upp flera gånger..

Imorgon har jag en lite längre sovmorgon än normalt. Jag ska nämligen till tandregleringen för inregistering! Jag har väntat på den här tandställningen i sex jävla år nu, så det var på tiden. Kommer säkert inte få den förrän i sommar men i alla fall, nu är det liksom 100 % säkert att det kommer ske.

Nu ska jag skölja ansiktet och borsta tänderna, sedan blir det bästa sängen!♥
Här får ni en låt som jag inte kan få nog av just nu. Detta är en låt som jag harmoniskt skulle kunna somna till (på ett bra sätt). Jag älskar Kents texter.

 Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)




Jag minns allt som naglarna mot glas

Zoom zoom Mr. T

Nu tänkte jag berätta om de tre dagarna tyskarna var här i bilder. Det blir mycket enklare, men jag berättar kort nu att vi var i mälarvik i två dagar och lärde känna varandra innan vi sov hemma den sista natten!
DAG 1

Vi öppnade upp med ett luciatåg för tyskarna och det blev en succé! Dock kändes det lite konstigt att sjunga julsånger mitt i april.


I början var det två grupper, tyskar och svenskar men efter ett tag började grupperna luckras upp och man började sociala sig med varandra!


Vi var nere vid bryggan och grillade korv, men jag tror inte det vara så många som åt, haha.
Från vänster; Pascal, Chris, Jakob, Justin, Esther, Leoni. De två som står upp är från vänster; Florian (I think??) och Justus.


Här håller Tove på att stämma gitarren eftersom vi skulle äntligen få framföra Automatisch för alla de andra! Men eftersom gitarrsträngarna var nya och det var kallt utomhus lät gitarren som en jävla kråka. Men det blev en succé i alla fall! det var en tjej som började gråta *stolt*
Kale, Jag och Tove!
DAG 2

Här har halva dagen gått och vi har spenderat den med att göra olika samarbetsövningar i sex grupper. Vi har ätit lunch och väntar på att få fortsätta med våra övningar.


Kale och Esther och alla andra chillar i solen. JAG BRÄNDE MIG I ANSIKTET?!?!?!?!?! Jag vet inte hur jag lyckas.


the guys.


Kale förbereder sig för att spela brännboll.


Här blir vi fotograferade av Katis man Pierre som är hobbyfotograf!


Sötaste Esther som bodde hos mig!


Tyskarna hade anordnat en tyskakväll där vi hade en frågesport som handlade om Tyskland i kategorierna kultur, sport, musik och geografi. Vårt lag vann inte men fick i alla fall tröstpris!


En suddig bild på Lukas och Esther, vi är på väg till godisland.

DAG 3


Fredag klockan åtta på morgonen och vi vinkar gråtandes av tyskarna som ska till stockholm.

Veckan var helt underbar och jag ångrar inte en sekund att jag tog emot en gäst. Jag och Esther fick superbra kontakt och jag hoppas att det inte vara sista gången vi träffades! ♥

Har ni varit värdfamilj eller haft kontakt med andra elever i andra länder som sedan kommit till Sverige och bott hos er (eller tvärtom) ?
Värdfamilj är ju lite annorlunda men principen är samma sak!


awesome saturday night

God morgon på er!
Är fortfarande trött och skulle gärna vilja sova längre, men idag är det skolarbete som står högtst upp på listan.
Svenska, SO och engelska.

Igår kväll var helt awesome med god mat och de bästa människorna. Vi hade det trevligt hela kvällen med sanning eller konka och skvaller, men vid lite efter elva gav jag mig hemåt. Och väl hemma blev det en massa tjat om att jag inte borde gå ensam och lablabla. Liiiite tröttsamt nu!
Somnade lite efter ett och vaknade någon gång vid tolv.
Denna helgen har jag gått och lagt mig vääldigt tidigt för att vara Evelina! Brukar normalt vara vaken tll två-tre men jag har varit så himla slut så det kändes inte mer än rätt att gå och lägga sig "tidigt".

Nu ska jag göra te och kanske någon macka, jag återkommer senare i eftermiddag! ♥

Här kommer lite bilder från igår!

Det blev candy-kjolen hemma hos Tove igår!


Tof (hahaha Det var vad tyskarna kallade henne!) gör sig redo.


Tove, jag och Lena hade dukat finfint!


Maria fick som konsekvens att alla i spelet skulle välja en ingrediens var och lägga det på en macka, som Maria sedan skulle ta. Några av sakerna på mackan var Majonäs, hamburgedressing, pepparot, tabasco och kaviar. Stackars Maria som nästan spydde, ahahaha.


Linn var tvungen att skaffa muschtas. Tove fick äran att måla den på Linn.


Kajjan tycker något är roligt och blir glad. Födelsedagsbarnet till höger! Hon hade på sig en riktigt snygg klänning som hennes mamma köpt åt henne i Skotlland!

kort och gott

Hellu pajisar!
Idag är en helt okej lördag. Vädret är väl okej (lite för mycket blåst bara) och dagen kommer vara lugnt och relax-ad!
Senare i eftermiddag ska jag iväg till Tove på middag, kanonkul!
Jag har inte så mycket att säga förutom att jag har skapat en bloglovin-knapp som ni ser under headern längst upp till vänster!
Så om ni gillar moi und das blogg är det bara trycka på den och börja följa!



Vi hörs senare!♥

där alla vet att jorden är platt


Guess who's going?
17 Juli @ Parken Zoo i Eskilstuna.
Spökstaden will be brought back to life.♥


Schweden ♥ Berlin

Aaahh. Första gången jag tar ett djupt lugnt andetag denna vecka. I'm back to the real world men jag skulle gärna vilja stanna i denna värld jag trivts så bra i denna vecka. Tyskarna.. Det går inte att beskriva hur underbara alla är och hur kul jag och alla andra har haft. ♥ Det blev ett litet gråtkalas för de svenska tjejerna innan vi fick vinka hej då till tåget. Nu är de i Stockholm och får inte åka hem förrän på söndag på grund av vulkanutrbrottet. Jag önskar de kunde stanna hos alla värdfamiljer en natt till, men det gr inte eftersom en del av svenskarna åker bort idag och imorgon..

Min söta tyska Esther, underbara tjej! Så himla full av energi och kärlek. Jag saknar henne redan sjukt mycket! Detta var inte sista gången jag träffade henne, det har jag lovat mig själv.
Jag berättar mer om veckan och visar bilder i ett annat inlägg, annars blir det för långt.

Nu måste jag städa mitt rum och packa upp väskan, booooring.


Jag sitter och fryser på bryggan i Mälis.


The day before tomorrow

Måste bara säga att jag preliminärt har kommit in på Sam på Eskil! Jag kan med 85 % chans säkra min plats där, då jag har ganska höga poäng (280 poäng för tillfället).

Sista inlägget innan the big day! Jag är verkligen superpepp inför de närmaste dagarna!♥
Jag kommer försöka mobilblogga lite under dagarna jag är borta, men vi får se hur mycket det blir!
Nu ska jag packa det allra allra sista och sedan lägga mig under täcket, hoppas jag får sova någonting inatt!
God natt!


Jag älskar hur man ser lyckan i ögat.
gammal bild!


..Until I found you



GE MIG NU. VERKLIGEN NU. ♥

HIPPO IS HAPPY

Helloooooo bloggis!
Jag är verkligen på superbra humör! SOprovet gick galant, vädret är super och Tove fyller år! Jag, Fannie och Tove tog en runda på stan med en snabb fika på Espresso house med Emelie och Moa innan Tove och moi gick hem och övade på Automatisch. Det låter gryyymt!
IMORGON KOMMER TYSKARNA! Jag är så himla extaaaaaaaaas.
Ikväll packar jag ner det sisa som behövs inför tre dagar i Mälarvik.
Jag kom dock på att jag måste gå i skolan imorgon också, men vi slutar i alla fall tidigare! Någon gång innan halv två kommer vi sticka iväg och ta bussen mot torshälla, och där byter vi buss som tar oss till Mälis!(förtkortning på Mälarvik)

Hoppas ni är lika glada som jag, och om inte.. RYCK UPP ER! ♥


Bar detta idag! (Gammal bild dock)
Men andra strumpbyxor och inget nagellack, eheheheh...


Do you remember anything at all


Remember this?
The thing mellan ettan - trean. Man köpte de där halsbanden titt som tätt med de man ville vara bästa kompisar med. Och så tappade man bort dem titt som tätt också. Sen så blev man så arg när den andra gjorde det att man började bråka. För ett litet halsband, jeeees. Materiella ting som egentligen inte betyder något. Det är vetskapen om att man har en bästa vän som är viktigast! Men det är mysigt med en symbolisk sak som bevisar vänskapen, absolut!
Dock vet jag inte vem jag delar detta halsband med, kan vara en nuvarande bästa vän eller före detta bästa vän, who knoooows.  

Busy

  • Städa rummet
  • Packa till mälarvik (Stannar där från tisdag till torsdag morgon)
  • Baka rulltårta (Vi ska ha det till tyskarna på Sverigekvällen)
  • Plugga SO

To-do-list for today!

God morgon!
Idag vaknade jag betydligt tidigare än vad jag gjorde igår. Skulle gärna velat sova längre men jag måste vara uppe skapligt så att jag hinner plugga och så att jag kan somna ikväll, det är ju skola imorgon. ALLA ROPAR HURRA. Jag kan ju glädja mig i att jag bara har skola på måndag, torsdag och fredag. Men på torsdag kommer det säkerligen bli hundra gånger roligare, för då är ju tyskarna med! På fredag är det nationella i matte, och efter det kommer Mitek och pratar om förintelsen och hur det var att leva under 2:a VK. Han överlevde tiden i koncentrationslägret och åker runt och pratar om den hemska upplevelsen. Jag ser fram emot det extremt mycket!

Idag har jag mycket att göra!

KRAM PÅ ER


Hemma hos Ylva för ett tag sen!


No hope no love no glory

Medan jag sitter och tråkar med Adolf Hitler och Mussolini delar jag med mig till er en underbar låt och video that I like!

Mika - Happy Ending

This is the way you left me
I'm not pretending


Vadå rubrik?

God morgon på er underbara läsare!
Det blev sent inatt. Jag somnade ungefär vid halv sex imorse och vaknade kvart över tre. Riktigt skönt, men är fortfarande ganska trött.. Dock är detta inte bra för pluggbiten. Nu har jag ju mindretid att plugga SO. Jag får väl köra på till jag spyr från och med nu!
Jag ska bara göra lite te först.
Jag hoppas att alla får en fortsatt trevlig lördag! ♥


Jag var bara tvungen att ta kort på håret för att jag hade fått lite lockigt/vågigt hår för några dagar sen. Blir så lycklig!


Zebras aren't always black and white

Fredag och nyduschad! Verkligen skönt, har inte duschat sen i måndags, hahaha... Sitter och gör ingenting med Zebra som springer runt på köksbordet och äter blommor. Hon är söt den pajen. Hon blir jäkligt snabb när hon har fått varit ute ett tag, och då spurtar hon på så att man knappt hänger med i svängarna!

Ikil ska till uppcon så jag måste lämna min klänning som hon ska låna. Vet dock inte när hon kommer eller om jag ska möta upp henne. Ikväll hoppas jag på att något kul ska hända, vill träffa moi frundos eller something.
Nu ska jag återgå till den sjuuukt underbara boken Sputnikälskling.
Puss!


Zebra är redo för sin dagliga måltid.


S T R Ä N G N Ä S

Glömde berätta att jag, Patricia, Tove och Ikil åkte till strängnäs lite sådär halvt spontant igår och åt godis, lekte i en ganska så kul lekpark och skrattade åt två barn. (varav den ena tror vi hade kissat på sig).
Ja, jag låter bilderna tala istället.













Alla bilder är tagna av Ikil! ♥

I found myself in wonderland

dåligt me inlägg igen, men jag har sovit bort halva dagen och varit upptagen andra halvan av dagen. SOv hos Ylva från igår till idag. Vi åt sjuuukt goda scones til frúkost (ville bara säga det, heheh), sedan gjorde vi oss iordning och gick hem till mig för att lämna mina saker. Sedan gick vi ner på stan och träffade Tove, Kalle, och Fannie. Vi kollade (ÄNTLIGEN) på Alice i underlandet. Jag älskade den! Den var helt random och så underbar! Och Johnny Depp spelar ju himmelskt bra i alla sina roller, den här rollen passade honom som en smäck! (rätta mig om jag skrev fel)

Nu MÅSTE jag sätta mig ner och börja plugga på SO:n. Det börjar bli lite panikartat här (läs: Jag går under).
Kram!♥


Candy skirt


Puss hejs och svejs!


hit och dit, här och där

Dåligt med inlägg idag, i knööööow, men jag har haft fullt upp sen jag, Tove och Ylva gick upp vi halv tolv. Jag har det fullt upp nu också men jag kände att jag ville skriva ett inlägg på bloggen så att den inte blev allt för tom idag!
Klockan fyra ska jagvner på stan och träffa moi frundos. Vet inte riktigt vad som är planerat men det blir säkert skoj! Är verkligen luspank så något med pengar hoppas jag inte att det blir.. Men vem behöver pengar för att ha roligt? Inte jag i alla fall!
Jag pluggade inte SO igår, så nu har jag smått ångest för det. Största provet på hela grunskoletiden och jag har inte pluggat ett dugg.. starkt jobbat, Evelina!
Nu måste jag laga mat till ikväll. Hinner inte göra det då så det får bli nu istället!
Kram på er<3


WAH GIEF ME MONEY


Jag har kärat ner mig i dessa fina godingar fårn Monki!
Så himla underbara. Gillar den med rosetterna mest, älskar att de blir till rosetter när man knäpper den.
Det är synd att man inte kan vända den röda ut och in, att liksom använda den på två sätt. Men den är också riktigt söt!
Vilken tycker ni bäst om?


Sputnikälskling


Fick hem dessa från biblioteket, så nu tänkte jag sätta mig i soffan och försvinna in i Haruki Murakamis värld.
Den härligaste och enklaste sysselsättningen jag vet om!


Alice in wonderland-dress


hahaha alltid jag som drar upp axlarna. Måste lära mig att slappna av!
Nu sticker jag iväg en sväng till biblioteket, har en bok som jag vill låna.
Syster följer med också!


Här ska det tydligen skrivas något

God morgon mina kära!
Det är någorlunda fint väder idag, i alla fall ingen snö! (Förutom den som ligger kvar i snövallar)
Idag är en oplanerad dag, vet inte riktigt vad som ska göras, men jag funderar på en kort promenad. Bara för att komma ut i friska luften en stund. Jag vet inte om jag orkar bara, haha. Känner mig riktigt trött idag.
Just det, en reminder för mig själv; PLUGGA SO! Mucho mucho important!

Eftersom jag ändå inte har något annat för mig, så kan jag plocka i ordning lite på mitt rum.
TTYL (hahah bästa förtkortningen(talk to you later)(för de som inte förstod liksom)))♥


I'M BRINGING BACK THE 90's



Blev så himla sugen på att VHS att jag bad mamma hämta videospelaren från Jimmy hem till oss och nu ligger den fint på mitt rum, redo att användas!
Kan det bli mer nostalgiskt än såhär?
Favoriterna som Bumbibjörnarna, Madicken, Lotta på bråkmakargatan och Pelle Svanslös har hängt med upp från kartongerna i källaren.
Jag kan ju då säga att lovet inte kommer bestå av en enda tråkig stund. Sedan kan vi ju diskutera om jag har något liv eller inte, men det är en annan femma!
Godnatt sötnosar!♥


REDO ATT ANVÄNDAS!


say mjaow mjaow

Har vi söta katter eller vadå?♥









De två första bilderna är på Dagotto och de två sista är på Hugo!
Mamma berättade här om dagen att vi kanske ska få hem en till liten kattunge, hoppas hoppas! Katter är så himla gosiga och knasiga. Riktig underhållning om man har tråkigt eller bara vill ha lite sällskap. Hugo och Dagotto är alltid så keliga av sig. Älskar våra små krabater.

Mys med frundos

Har haft det awesome både igår och idag! påskimddagen med söta lilla släkten var trevlig och vi tog en härlig promenad igenom borsökna för att uppdatera oss om vilka hus som byggts och för att vädret var så fint. Och idag så vaknar man och ser snöflingor falla från himlen. Vafan är det med vädret?
Fick en trisslott i påskpresent men vann tyvärr ingenting, men farfar lyckades skrapa hem 50 kronor i alla fall!

På kvällen åkte jag hem till Tove där jag träffade Ylva och Ikil. Vi var ganska osociala på slutet, men vid nio gick vi hem till Ylva och kollade på Evan den allsmäktige, fyfaan vilken rolig film alltså!
Jag sov över där och idag åkte Ylva och jag ner en sväng på stan och kollade runt lite slött. Hittade riktigt fina koftor på Monki som jag funderar på att köpa, måste bara införskaffa lite pengar, hahaha ):

Nu ska jag fortsätta kolla på dirty dancing 2, sedan ska jag börja jobba med andra världskriget. Har prov på måndag, öh.


Dot skirt



Tog på mig detta idag!
Kjolen är lite för stor och jag måste skaffa en bättre underkjol, vill ha myycket fluff!
Nu åker vi iväg till borsökna, kram på er!♥


Påskmiddag med heeeela släkten

Good morning starshiiineees!
Det är ännu en solig dag idag, och jag tror att man verkligen kan säga; NU ÄR VÅREN HÄR!
Jag sitter och dricker C-vitamin med blåbärssmak (Det smakar som blåbärsyoghurt fast liite mer surt) at the moment och bara tar det lugnt. Klockan ett ska familjen iväg på påsklunch/middag hemma morfar och co. Farfar kommer vara där också, mysigt!
Nu ska jag bädda sängen och dra upp persiennerna! (ja, för de som vill anteckna menar jag ju)


En härlig greddelin/lila färg!


Bad behaviour

Det har varit stråååålande väder idag! Fick ta av mig jackan flera gången för att det blev så varmt. Jag och systeryster var en sväng på tuna park och kollade runt lite. Fick hem två par strumpbyxor och ett par skor!

Igår promenerade jag och Tove till Ylvipajen och kollade på film ett tag, sedan drog vi hem igen, hahaha.
Var hemma ett tag och sedan gick jag till Jonte där grabbarna satt och ölade. Jag satt mest och pratade och kollade ointresserat på någon action/sci-fi/skräck-liknande film. Jättedålig i alla fall!
Somnade och vaknade av morgonsolen.. hur faasen ska jag klara mig under sommarlovet? Jag kommer dööö.



Skor - Skopunkten 99:-
Strumpbyxor (randiga och prickiga) - H&M 49,50:-

GLAD PÅSK!♥

Never shout never

                        
                                                                        Christofer Drew

Hey everybody take a look around
Put your money where your mouth is
Take your eyes off the ground
We got a hard day coming if we can't work out
All the pissy little problems that were fightin' about


Osteeern

Today is a hallelujah-day!
16 grader i solen och jag har hittad min kamera!!!!!(!!!1!!!!!1111!!!!)

Jag är ensam hemma så jag passar på och sjunger högt som faaasiken! rummet är städat och fint. Det var så jag hittade min kamera, jag skulle dammsuga under min tjocka madrass och där låg kameran helt oskyldigt och väntade på mig. Lyckodag alltså! 
Idag ska jag förhoppningsvis ner på stan med Tovipajen, måste bara höra av henne först..
Nu sa jag ta och klä på mig, sedan tänkte jag sjunga ännu högree! ♥

glad påsk! (? Har ingen aning om vilken dag man brukar säga det)

Bry er inte om "bananpucko" Det var mitt förra BDB-namn, hahaha!


Dress me up





Tadaaaa! Den ser mycket finare och längre ut i verkligheten, och så måste den strykas. Den är lite förstor i midjan, men jag bryr mig inte. Den är för fin för det. Älskar den!

Let's sail in my sailordress


(Mammas namn på brevet)
Fick hem breeev idag! Alla kan ju nog gissa vad det är, men ni får se lite senare!

Sista skoldagen idag innan lovet, fasiken vad gött alltsååååå!!
Åkte till sånglektionen och spelade in all that jazz(Låter någorlunda bra!), tog bussen till Ylva och träffade Tove, Kalle, Fannie och ikil. Åt kladdkaka och hade det allmänt trevligt ♥

Det känns så härligt att få vara ledig en vecka nu, det behövs verkligen känner jag. Jag måste dock plugga SO och kemi, men det är bara kul! Ska verkligen försöka höja mig i kemi sista terminen.
Nu ska jag ta och städa lite i mitt rum. Måste torka av mitt nattduksbord. Jag lyckades nämligen välta temuggen i sömnen, ingen aning om hur det gick till..

PS. MIN MOBIL FUNKAR!♥

RSS 2.0