I think my sleeprythm have been smashed in pieces


Fridfullt.

Låg i sängen för inte så länge sedan och skulle precis till att somna när jag for upp ur sängen och nu sitter jag här. Huvudvärk, musik i öronen och är halvpigg (för att göra om det till något positivt).
Idag har jag bland annat torkat upp diarré från mitt sovrumsgolv (fräsch information men OBS. Inte min avföring, jag lovar), tagit hand om en söt hund vi namn Eddy och bäst av allt träffat Kajjan en sista gång innan hon åker till västkusten för resten av sommaren (känns det som).
Jag har pratat med en pojke jag känner för och det känns lite bättre trots det faktum att detta faktum är ett faktum jag måste acceptera (tror jag).

03:13. Det här är slutet på vår film.

Nu: Hej facebook.

we will always be togetherOm ni vill få er ett gott skratt i det här tråkiga vädret kan ni ju bara klicka på play och njuta av en resumévideo av M9B´s klassresa till Göteborg. Åh det var så kul!
Jag kommer verkligen minnas de sex åren på djurgårdsskolan. ♥

Like ramalamalamaVi gick ute natten lång, vi gick vilse, vi skrattade vi höll oss undan för sniglar (avskyvärda varelser), vi kom fram till västerleden och stannade på Macke Donaldo innan vi gick tillbaka till innerstaden. ca 15000 steg senare somnade jag och Tove gott i sängen. Nattvandring, check!

Nu är jag trött, riktigt trött men det var väntat.
Vill ut och ta vara på sommaren men min kropp skulle nog gå emot mig om jag gjorde det, men jag kanske är starkare och vinner kampen. hahaha!

Nu: Filmpremiär på stora teven i vardagsrummet.
Puss!


I felt like a big dot, so i wore a lot of small onesstrumbyxxor+klännig från H&M.

En kort picknick i parken med Ylva och Kalle. Mange och putte kom förbi och jag slog följe med dem resten av eftermiddagen. JC-Game-pizzerian-banken-Java-bussen-Tv-massage-Harrys-hem. Det finns inget bättre än att inte sitta still.
Dock ska jag nog göra det nu, för min kropps skull. Hoppas ändå på att något händer ikväll!

Pussar

scissor sisters
Ingen stor förändring. Ville bara få bort det döda håret, och det fick jag. Nu är det kort. För kort. Men det växer ut!

Nu: Stan med bästa.

until death, I promise

Min lilla(stora) skatt! Spegeln + de små lådorna är det bästa.

Klockan två: Klipptid
Klockan någon-gång-efter-två: Träffa Tove och se sig omkring på stan ett tag
Klockan okänd tid: Åka hem till syster och vovven toppat med en (eller två) övernattning.

orangeH&M 49:50 riksisar.

My biggest (one of them) cravingLove them. Desutom är de hundra gånger snyggare i verkligen än på bild. Kommer definitivt finnas ett par här hemma till hösten!

You got me safe and sound at night

Om han bara kunde ge mig ett rakt och ärligt nej skulle det bli så mycket enklare

Och jag vänder ryggen mot staden, men ser snart tillbaka på den igenKungsörs solnedgång en kväll för inte så länge sedan.

Imorgon tar jag mitt pick & pack och åker iväg till stockholms skärgård med Tove, Kajsa och Ylva. En fem-dagars-resa med ett stopp i stockholm på vägen hem. Jag ska hitta något spektakulärt, nu när jag får chansen. Någon uppdatering lär det oturligt nog inte bli, men om jag får en möjlighet ska jag försöka höra av mig en snabbis!

Nu: Packa väskan för veckan och sedan bege mig till Kajsa för att inviga två nya skräckfilmer. En bättre måndag kan det nog inte bli.  

Det finns inga ord för det, på det här jävla språket


Min Kentoskuld blev tagen igår (17 Juli 2010) i Parken (Zoo). Det var över på en blinkning men det kommer sitta kvar där alla andra minnen har placerats, för Kent är värda att minnas. Det var helt fantastiskt gånger en miljon. Rösten vek och regnet piskade mot huden men gud vad det var värt alltihopa!
Det här var definitivt inte sista gånge,  även om det där jävla förbandet (Roll the dice) kommer spela igen. Huvuvärken får man ta.
Jag var så blöt att jag nästan halkade av toaletten när vi hade kommit hem till ylva och jag tror inte jag har sjungit sådär falskt som jag gjorde då. Underbart.♥

Och jag stal något du var beredd att ge mig

Kent/Passagerare/Ismael/Ärlighet respekt kärlek/

Mina tre absoluta favoriter från Kents En plats i solen. Jag är riktigt taggad, Emma är här, bästa människorna är i Eskilstuna och det kommer inte kunna bli bättre på lördag. P E P P

Ikväll blir det mys hemma hos Ylva!
Kramar

It's a free ride when you've already paid


Jag har förmodligen världens största bidlbrist just nu, så detta får duga (Men den är ganska fin ändå).
Jag har hunnit med ganska mycket de senaste dagarna och det har varit bra saker. Jag har firat min bror, varit i kungsör, jobbat färdigt och badat i sommarhemmet. Nu är det verkligen sommarlov! Jag är pepp på Kent och kan knappt vänta på att Emma kommer hit (imorgon sätter hon sina fötter i skitiga Eskilstuna).
Snart är det jag som ttrippar ner på stan för att lämna tillbaka ett par jeans och sätta mig i jakt på ett par nya. Att det ska vara så svårt.
Pussar!

Du stack ett rejält hål i min själ


Och jag har blivit en aning trasig. Inte visste jag att jag skulle ta det så hårt men nu gör jag det, och det gör ont. Lite. Jag känner mig lurad, och jag skäms för att jag hoppades och trodde så mycket på något som visade sig vara lögn(?). Jag har svårt att acceptera detta faktum, men det är väl något som måste göras.
Men om han klev in genom dörren och bad mig bli hans skulle jag inte tveka en sekund.

Nu: Göra mig iordning för att träffa folk

(Jag kommer väl se tillbaka på inlägget och konstatera att jag överreagerade, men det är såhär jag känner mig just nu. Hon som aldrig blir hans allt)

I bet I can fill upp an ocean of all my feelings for you


Jag är off. Tänker för mycket, sover för lite och jobbar till på fredag.
SKa försöka blir bättre på att uppdatera efter veckans slut men det är inget jag lovar, tvivlar lite på att jag kan hålla det.  Jag ger ett grattis i efterskott här på bloggen till min älskade storebror som helt plötsligt blev arton vårar. ♥
Om mindre än en månad är det min tur, fast två vårar yngre.
tjoff poff och jag blev extremt sugen på te, vi hörs!
Puss


she's turning fighters into lovebirds

åhoj, mannar!
Sitter och blir glad av musiken jag lyssnar på och tar det lugnt. 
Har hunnit svalka kroppen i eskilstunaån och blivit en aning (Men bara en aning) brunare. 
Klockan fem ska jag och broder infinna oss hemma hos papi för att fira min bror som fyller 18 på tisdag. 
morsning! ♥
NEO - Flower power supergirl

Irgendwo hat unsere Zukunft begonnen

Även fast det är fredag.

Nu är första veckan i trädgården avklarad, nu är det bara nästa vecka kvar. Tur att allt storjobb är färdigt, skulle aldrig orka göra om allting igen..
Det är fredag i Eskilstuna, vilket betyder att alla drägg kryper fram ur sina hål under kvällens gång och ända in på småtimmarna hänger de sig kvar. Men vad är en värld utan dem? Idealisk skulle jag tro.
Pussar♥
(Själv har man inga planer för tillfället men man hoppas på att något ska dyka upp, tror man.)
P.S. Bilden är från Lelove


RSS 2.0