I think it's called love


Älskar't.

Jag har en enda (och en jäkligt bra sådan) ursäkt varför bloggen varit tom på nya inlägg sedan i söndags (I think?). Jag har nämligen utnyttjat värmen till max och sen igår har jag börjat jobba. Jag bränt mig rejält på axlarna och det svider, har jag konstaterat.
Jag vet inte när jag uppdaterar igen, men jag ska försöka skriva ett inlägg några gånger under veckan.
Puss och hej. (Leverpastej)♥

I'll kill you if you leave me






Midsommar i Kungsör, kunde inte ha blivit bättre än så. Musik, lekar, snapsvisor (utan snapsglas), sill (Hatar sill) och sist men vackrast; midsommarkransar= Midsommar som det ska vara.
Älskvärda vän. ♥

Nu;
Dags att koppla in den gamla videoapparaten för att mata in Pippi Långstrump!

You can take it if you want to


- I've saved a place for you ( J )

Klockan tio bär det av mot Kungsör med Kajsa och Tor för att fira midsommar i ett gulligt litet hus hos Eva. Looking forward to it, så att säga.
Kommer vara lite uselt med uppdatering imorgon och på lördag då jag ska ut till borsökna för att träffa de tre musketörerna och äta gott, ska försöka hinna med ett inlägg någon gång under kvällen på lördagen.
Ni får ha en glad midsommar!♥


Wenn die Dunkelheit kommt









Jag är helt tagen. Har alltid varit och kommer alltid att vara.
Deras musik är guld. ♥

mirror mirror on the bed


Blus - Ester second hand
Shorts - Gina tricot
Plus ett halsband från Ur&Penn och armband från H&M.
Nu bär det iväg till skopstorp för ett första dopp!♥

running up that hill


Bild från i söndags. (BILDBRIST, KANSKE)
Om tio minuter cyklar jag iväg till borsökna och bosätter mig hos morfar för en natt. Det ska bli både skönt och roligt att få spendera lite tid med de tre härliga musketörerna där ute, inte så ofta man gör det nu för tiden.
Nu säger jag redan i förväg att uppdateringen kommer ligga på noll idag och imorgon, just so you know!
Undantag för imorgon om jag hittar en liten tidslucka på eftermiddagen någonstans!
Ha det awesome. ♥


Couldn't ask for more




Trerättersmiddag + barnfilmer, tillsammans med två av bästa vännerna = Fulländad kväll.

Beyond the look



Idag är jag död, helt slut i kroppen och jag har inte haft tillgång till någon dator förrän nu, ursäkta för det!
Jag har fått ett litet (men värdefullt för vad som komma skall) sommarjobb i Ylvas trädgård med start på måndag. Imorgon ska jag ut till morfar och hjälpa till att fixa och dona. Det toppar jag med en övernattning som jag ser fram emot!
Jag bjuder på bilder från igår lite senare, nu är det dags för lax med pesto!

Skin slim


Nu promenerar jag iväg till vilstamarknaden, Kajjan hänger på, kanon!♥

T-shirt & kjol : H&M
Strumpbyxor: Åhlens

He's cool

Jag har varit dålig med att blogga och jag har inga minnesvärda bilder att visa heller, men jag slänger upp en bild ändå.

Jag hatar bilder på mat, för er som vill veta!
Igår blev det ett riktigt kalas hemma hos farfar min (som fyllde åttio för cirka två veckor sen) med god mat och trevlig stämning. Vid halv ett var det dags för oss att promenera hemmåt i ett stilla Eskilstuna. Tack för en trevlig kväll. ♥


Don't blame me for being a teenager



Mitt nattduksbord seems to be samlingspunkten för alla mina favoritsaker just nu. Även om jag städar det ser det likadant ut nästa dag. Så den enda sysslan som står på min att-göra-lista idag är städning. det behövs verkligen kan jag säga, för er som inte sett mitt rum!
Vi hörs lite senare!♥

Power for flowers



Jag måste sluta handla på H&M. Inte ett enda plagg är från någon annan butik än just H&M på just detta kort.
Jag bannar mig själv från den så underbara butiken!






we're running in circels



Härlig dag med Tove, Kalle och bästa vän som spenderat några dagar i Lingvallen. Stadsparken är en ljuvlig plats såhär års vilket måste utnyttjas! Gick en promenad på ca en timme genom vilsta. Kändes riktigt skönt att gå för sig själv och tänka på allt och inget.

För att göra kvällen fulländad ska jag göra mig en kopp te och fortsätta läsa Kafka på standen. ♥


if you came, came, came back soon my darker days would all be done, oh Brooklyn sun




Dagen spenderades hemma hos Kajjan med Fannie, musik, böcker, köttbullar med creme fraiche och nutellakrig. I den sena eftermiddagen gick hem med en lite mörkare nyans på benen, lovely. ♥

I'm a give-uper



Man kan ju säga att det verkligen körde ihop sig totalt när jag så tappert (tappert och tappert..) försökte fotografera mina i verkligheten så snygga kläder. Ni får se dem när jag väl har på mig dem istället, det blir bäst så! Ovan ser ni en liten del av den så drop dead gorgeous-blusen jag köpte på Monki för ynka 100 kronor.

Tuesday's have-done

Som sagt så var jag ju hos tandläkaren, och självklart har jag ingen tandställning i munnen. Men hallå, vad trodde jag egentligen, att allting skulle vara färdigundersökt till jag kom dit eller? Naiva lilla Evelina!
Det vara bara ett möte där tandläkaren visade mig röntgenbilder och gipsmodell (där mina tänder såg riktigt skela ut, man såg verkligen hur de satt i munnen på mig!) av mina tänder och berättade lite om hur allting skulle gå till.
Jag ska först till forskliniken någon gång under sommaren och dra ut fyra tänder (två uppe, två nere) sedan ska jag får någon konstig metalltråd i gommen för att hålla de bakre tänderna på plats. Efter det kommer de sätta på rälsen och jag tror det först blir den övre rälsen som kommer på först, den undre skulle komma lite senare.
Så i augusti har jag tre tider som måste passas.

Efter tandregleringen träffade jag Nattiz. Vi gick hem till mig, åt mackor och drack te medan vi med fasta blickar kollade på Monsters inc. Bra film det där!
På eftermiddagen gick jag vidare till Kajsa och Fannie. Vi satte oss på Espresso house och pratade kärleksproblem och sommar. Vi fastnade för den extrema rean på Monki och både Kajjan och jag gick därifrån två plagg rikare. Och jag som är så dålig på att visa upp plaggen jag köpt ska göra ett tappert försök att inte glömma att fota dem. Dessutom köpte jag en söt klänning på H&M för nittionio riksdaler, vadå klädkap? Sjukt snygg!


Kajjan i sitt livs form

This could be my last smile

Jahapp, imorgon blir det att gå upp klockan way-för-tidigt-för-Evelina, så det är dags att gå och lägga sig nu. Eller ja, lägga sig i sängen och kolla på Johan Falk, min enda rutin jag gör varenda kväll. Fyfan vad hemskt säger jag bara, måste bryta den ovanan!
Ni får ha det så gött. Imorgon kommer ni kanske mötas av en helt ny människa med tandställning. Men frukta ej, det är bara jag som reparerar mina skela tänder.
Puss och kram.

 


I'm gonna rouge my knees and roll my stockings down

Här har ni en video när jag sjunger All that jazz på Kabarén i skolan den 10 Juni! Ljud - och bildkvalitén är inte den bästa, jag vet men jag hoppas det duger!
Säg gärna vad ni tycker. Jag vill ha både bra och dålig kritik, så att jag kan förbättra det jag är sämre på! ♥
Creds till min syster som filmade!


Summer says hello

Dålig uppdatering de senaste två dagarna, men som jag skrev i tisdag( eller något sådant, minns inte riktigt) skulle jag ha fullt upp. Nu har jag varvat ner med att sova hela dagen och absolut gjort ingenting de få timmar som jag varit vaken. Riktigt skönt. 
Igår tog ju Frida studenten och vi tio var jag hemma hos henne och hjälpte till inför mottagningen som skulle hållas där på eftermiddagen. Det var verkligen fullsmockat med folk och trots det dåliga vädret hade jag kul! 
Efter det gick jag hem, och sedan bar det av till Tove i några timmar innan jag gick vidare till far min. Där träffade jag Mange, Alex, Jesus och Mathilda. Kom hem vid ett ungefär och gick och lade mig inte långt efter det.
Just nu sitter jag vid Camillas dator och därför inga bilder att dela med mig av, men dem får ni i ett annat inlägg.
Solen skiner och det regnar lätt, åh vilken härlig sommardag. Älskar sådant väder, det är så himla mysigt!

fejsluck

Såhär såg jag ut i håret idag, resten får ni senare. Nu ska jag trä på klackarna och bege mig till Ylva. Det väntar brownies!


This is our last goodbye

Hej!
Är hemma från avlsutningen som minst sagt blev ett riktigt gråtkalas.
det regnade så vi hade avslutningen i gymnastiksalen, men det ble lika bra ändå!
Efter gymnastiksalen gick klassen tillbaka till klassrummer för att lyssna på tal, få sina betyg (en ros och pengar som blev över efter GBG) och gråta ännu mer. Det är hemskt hur mycket jag kommer sakna Djurgårdsskolan.
Det är himla jobbigt.

Som tur är ska klassen infinna sig hemma hos Ylva vid fem för att umgås innan alla drar vidare till vart de nu ska, ikväll blir det partyyy!



M9B, jag älskar er.♥

ni får en outfitbild senare, kameran dog när jag ville ta kort!


I'm in a hurry don't worry

Heeeeeeeellu.
Har inte haft tid att uppdatera förrän nu, därför har det varit lite ont om nya inlägg!
Middagen igår var verkligen riktigt lyckad. Jag, och ingen annan för den delen (tror och hoppas jag) upplevde något dåligt under hela kvällen.
Bilder kommer upp senare när syster kommer hem från sin kompis, hon har nämligen lagt kameran någonstans där jag inte vet var den ligger.

Idag var det städning och Kabaré! Jag uppträdde med All that jazz (haha, man borde ju tycka att det är enough med den låten nu!) och det kanske kommer upp en video, Om det ine låter allt för jävligt (Det låter ju inte alls likadant på kameran!).

Nu måste jag byta om och sedan sticka till Kajjan. Klassen ska nämligen skriva på skolgården! (Det blev aldrig av igår.)
Jag uppdaterar när jag kommer hem vid halv tolv ungefär.
Puss!♥

You can feel the end is near

Hej allesammans!
Just nu är jag hemma hos Kajjan! Vi gör oss fina inför niornas avslutningsmiddag som börjar klockan sex!
Detta är förmodligen det enda inlägg som kommer upp idag, jag vet inte riktigt om jag hinner blogga sen.
middagen är väl slut vid nio och vid tolv ska M9B vara tillbaka på skolan för att göra ett avtryck på skolgården.
Looking forward to it!

Nu måste jag fortsätta med min fåfänghet (Är det ens ett ord?) om jag ska bli färdig i tid!
Ha en trevlig kväll!♥



Random bild på mig när jag var blondie. Fokus, oh ja!

BTW! Eftersom jag har en väldigt strikt vän vid namn tortacacculosa.blogg.se måste jag bara meddela att bilden på mig i headern är tagen av just tortacacculosa.blogg.se

I'm boiling up

Nu är batteriet i mitt headset slut och jag får inte pli på den jääääävla bloglovin-ikonen till ------> (höger).
Mitt blod börjar seriöst snaaart (men bara snart) koka så irri (förkortning på irriterad) jag är.
Får försöka vid något annat tillfälle, för resten av veckan är det full rulle som gäller.

Vad tycker ni om den nya designen? Jag kände att jag behövde något nytt.

Nu ska jag överlåta datorn till mami och själv göra mig iordning för sängen+film.


The sun will shine, yes sister

Seg skoldag. Men efter lunch blev det mycket bättre då vi (ÄNTLIGEN) fick se Showboat. Det är en musikal som min och våran paralella klass fick medverka i 2008. Då gick vi i åttonde klass.
Den var så himla bra, och låtarna är bäst!
Jag hade några repliker, men jag var ju liite sämre än vad jag tänkt mig, haha! Sedan var jag dansare också, först med Ellie (en utav karaktärerna), på klubben Trocadero och sedan som barn i slutet! Skolgångens roligaste minne, helt klart!



Nu ska jag hälla i mig lite soppa!


vilket glasspaket som helst











Mysig eftermiddag med klasskompisar. Brännboll, klockan och chill in the gräs.
Nu ska jag fixa och dona på mitt rum.

Like summer should be











En härlig lördagskväll i juni. ♥

Bästavän


Snart kommer Kajjan och då blir det film!
Jag älskar dig. ♥

Don't know how much time has passed

Mina favoritlåtar för tillfället!



Brooklyn sun - Salem al Fakir

Numb - Amanda Jenssen

Through the glass - Stone sour

Igår var jag och moi frundos vid vilsta och åt pizza till solnedgången. Bilder kommer upp imorgon eller idag.


Blank

Jag är dum i huvudet. Helvete.

@vilsta (LOL)


Sticker till vilsta med broder och Robin, grillning med lots of gött folk. Ha en awesome fredagskväll.
Puss!♥

there's no time

Det ar inte blivit så mycket bloggande men jag har helt enkelt inte haft tid. Imorgon går förmodligen hela eftermiddagen/kvällen bort och på lördag är det vårkonsert. Men jag ska försöka slänga in ett och ett annat inlägg någon gång under dagarna.
Nu: Sova,jag är riktigt trött och jag känner att min kropp börja ge upp på mig igen så det är nog bäst att gå och lägga sig. Jag måste ju orka vårkonserten.

Konserten på konstmuseét idag gick bra och jag är nöjd, trots min blackout i två sekunder haha.  


Ni får en bild på en stekEvelina från i måndags i skolan. Ja, jag är Sveriges blekaste människa.

Don't know what it is

Jag är astrött. Filmen var bättre än bäst!
Jag förstår inte hur jag ska orka imorgon.
God natt och sov gott. ♥


SATC 2

Nu sticker jag iväg på bio, Sex and the city!
Jag har jättehöga förväntningar, älskar första filmen och jag hoppas den här är minst lika bra. Om inte bättre!
Det känns lite surt bara, jag känner att jag är irriterad på allt och alla just för tillfället vilket kanske kommer gå ut över fel personer. Inte bra. Vi får hoppas att min stubin kan hålla igen!
Ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi senare. Puss och kram. ♥


Gammal bild. Älskar klänningen.


You can never get rid of all dirt

Tog ett bad precis efter jag vaknade. Riktigt, riktigt skönt faktiskt! Mnn när jag skulle tvätta håret kände jag hur orken i armarna bara försvann, jag var helt slut efter att ha sköljt ur schampoot ur håret på mig. SKUMT!




Jag har börjat läsa en ny bok Haruki Murakami, Jag fastnade för hans sätt att skriva på!
Sputnikälskling var verkligen grymt bra, och jag älskar hur Murakami beskriver känslor.
Norweigan wood hann jag aldrig läsa färdigt, böckerna var försenade så jag fick betala 80:-, haha!


I painted my nails pink, just like a bimbo would paint her lips

Nu är mina naglar målade, sängen är nerkyld och jag är (almost) redo för sängen.
Repetitionen gick jättebra, och nu känner jag mig inte lika nervös längre, men jag är säker på att magsäcken kommer snurra några varv runt tarmarna ändå.
Ni får sova så gott kära läsare, så hörs vi imorgon. ♥


Creds till Fannie som tagit fotografiet.


Come on babe

Heeej!
Hinner bara blogg lite snabbt, ska vara på Stålforsskolan om tio minuter, men det tar bara fem minuter att gå tid, så jag har lite tid!
Jag gick hem från skolan idag, måde inte bra. Vet inte vad det är med mig, men jag har inte mått så bra på sistonde.. Jag somnade i soffan och vaknade av att min sånglärare ringde och påminde mig om att jag skulle ha en snabb lektion innan repetitionen, så tio över fyra var jag där och sjöng igenom sången, finslipade lite ställen och sådär.
Nu ska jag tillbaka och öva med bandet, det ser jag fram emot. Jag har aldrig varit såhär "ensam" på scen förut, och det gör mig riktigt rädd, men det är därför jag ställer upp på denna konsert, för att övervinna min scenskräck. Jag älskar att sjunga, vilket gör mig lite irriterad på min rädsla över att stå på scen, men jag måste ju stå på egna ben någon gång!
Nu måste jag kila. Vi hörs efteråt.
Wish me luck!


Ni får en closeup. Schnügg!

RSS 2.0