We go together

Helluuuuuuuu!
Kom precis ut ur duschen, jag "sprang" en stund på våran crosstrainer som vi har här hemma, kände att det behövdes, haha!
Det blev inte att jag åkte till Ronny, så jag tog det mest lugnt hemma och gick ut ett tag med grabbarna och spelade plankfotboll som jag så fint kallar det. Jag vann faktiskt en gång, mohaha! Jag är fan bäest.

Imorgon börjar den sista normala veckan i skolan, det är sjukt hur snabbt det har gått. Det känns som att det nyss var slutet på jullovet och minus tjugo grader. Jag kommer sakna Djurgårdsskolan, efter sex år i en underbar klass kan man inte låta bli att göra det. Men nu ska vi tänka på de kommande sakerna denna vecka.
Den största grejen är väl att jag ska uppträda på Lokomotivet på torsdag. Jag får ont i magen bara jag tänker på det! Är redan nervös inför det, men jag ska tvinga mig själv att sjunga bäst!
Nu ska jag lägga mig och kolla på en film, vi hörs imorgon.
Puss och sov gott.♥


Kommentarer
Postat av: E M M A

sv: okej :) jag tittar på tv,

haft en bra dag? :P

2010-05-30 @ 22:50:41
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: emmelist

jag vill också se satc 2 :D

2010-05-31 @ 00:47:05
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: johanna

för hela 3 år sedan startades internets första gratis

sajt upp av ett gäng som gjorde sitt projekt arbete i skolan. idag är vi större än någonsin och har över 2 miljoner användare.



nu fick vi ett erbjudande från nelly.se och det är att dela ut 200 presentkort på 300 kronor till de medlemmar som blir medlem på länken under och samlar ihop 200 poäng. inte helt illa då du annars hade behövt samla ihop 1000 poäng.



en fråga vi ofta får är om det är gratis.

och självklart är sidan 100 % gratis och alla

kan gå med.



skriv gärna när du blivit medlem.

ha en super bra dag.



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=68419

2010-05-31 @ 02:11:06
URL: http://josoul.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag hann inte kolla efter tröjan när jag på H&M idag för jag var lite sen till frisören :P Men ett tips är att du kikar in i butiken idag för det är 10% rabatt för alla med medlemskort! Kramar

2010-05-31 @ 12:50:47
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Make some noise:

Namn:
Lägg mig på minnet?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0