Rosettskoooo!


Textil-sko från Skopunkten.com


åååh. Fin fin sko från skopunkten, den kommer jag nog ta med mig hem någon dag, ska höra med mamma om vi kan åka dit någon gång den här veckan eller på påskis. Kommer passa super med min sailorklänning!
endast 99 :-

DJ#"K%I¤&N%#"¤%NOOOO!

R.I.P MIN MOBIL. Om det inte sker ett mirakel kan jag lika gärna begrava min mobil ikväll.. Den föll ur min ficka och rakt ner i toaletten i skolan.. (TUR ATT JAG INTE HUNNIT KISSA!!) Den ligger och torkar på elementet i vardagsrummet nu, så vi får se om den fungerar om några dagar.. Ska ringa och höra med pappa om han har en extra mobil att låna ut ett tag. Så om någon undrar varför jag inte svarar är det på grund av detta! ):

Nu ska jag ta lite kräm och någon smörgås, sedan blir det att öva på All that jazz!

Kommer sakna min älskling.. ♥


Powder rose dress





Det finns ingen som kan göra klänningar som AngelicPretty...
Det är ju nästan så att man skulle ställa sig på gatan för denna klänning.
Skämt åsido.Den här godisbiten får man för ca 2,200 svenska kronor.


A dry sense of humor = Me, myself and I


I made my own twist of the "Foki-pose"
hahahhahaha, checka ögonen. (VAFAN? Okej, sov dåligt inatt)
HAHA. Snacka om att jag kommer ångra mig inom tio minuter. Men jag ska inte ta bort det, eller något.
Skämt åsido, jag ser faktiskt ut som en flodhäst, vilket är ett vattendjur, vilket Leo sa att jag var.. Eller vad det nu var han sa att jag skulle kunna vara.. FATTAR ÖNGENTING! (det ska vara med Ö, förstår ni)
Min humor har varit riktigt torr idag, vilket inte är så svårt att förstå ( Tycker bilden ovan är extremt kul ju). Skrattade åt att jag skrev Abong istället för Among i engelska-häftet... Det tyckte Kajjan var dötrist.


Another bloody tuesday

Kowi!
Det är en härlig dag med sol och inte allt för mycke blåst. Det är ju skönare när det fläktar lite!
Har varit hemma ett tag och ska snart brja plugga lite SO, vi har prov på andra världskriget måndagen efter lovet och det är ganska så mycket att plugga in, lika bra att börja nu!
På tal om lov så är det inte långt kvar nu. Imorgon och på torsdag är vi i skolan sen är vi lediga fredag och hela nästa vecka. Abstinens, jaaa!

Idag på bildlektionen satt jag och lyssnade igenom de flesta av låtarna på Alice i underlandet-skivan och jag blir så himla pepp på att se den! Ska försöka få med mig några frundos, så jag inte slipper gå själv! om den ens går på bio fortfarande? haha..

Nu ska jag göra lite te och en mackis!


Måste köpa en ny underkjol.. DUMMA KJOL SOM VÄGRAR FLUFFA UPP SIG!

CUT CUT CUT AND CUT

Har inte alls haft tid att blogga idag. Klippte mig vid fyra, direkt efter det åkte vi och hämtade alla newbodypaket, åkte och lämnade hos Jimmy och morfar och sedan var det möte inför veckan med tyskarna. Nu har jag ätit och tar det lugnt. Hinner dock inte blogga något mer idag tror jag.. Mamma ska sitta med sina räkningar nu. Uppdaterar mer imorgon!



EFTER ETT ANTAL 2975847 KORT valde jag detta. Bilden får duga okeeey?
Hope you like it!
POSS POSS

Wazzup with everything

jahapp. Batterit tog slut i mitt trådlösa headset (??), sicken otur alltså. Nu får det ladda hela natten lång så kan jag fylla huvvet (älskar att säga så för övrigt) med musik imorgon också!

Nu ska jag ta mig en runda in i duschen, sedan blir det fiiilm. God vad jag älskar film.♥

What's up with the näsa and the sura min?

 


Gonna save the heat and read

Vi åkte först till Pingstkyrkans Second handbutik där jag köpte allting på bilderna förutom den sista boken(Mästarens modell), sedan åkte vi till röda korset. Hittade en underbart tjusig teservis men hade inte pengar till den..



Stickad tröja 30:-



Spargris 30:-



Sista chansen 5:-
Ralphs party 5:-
Mästarens Modell 2:-

Sailorklänning ♥

I'm happyyyyy knowing that you'll be miiine!
Woho! Vann auktionen på tradera igår, fasiken vad glad jag blev!



Fick denna underbara sailorklänning för 410 :- + frakt!
Betald och nu väntar jag på att den ska komma hem till moi.

Här är hennes blogg och hennes andra auktioner på tradera ^^

saturday niiiight!

Är hemma en snabbis innan jag och Tove drar oss till Ylva och the crew!
Det kommer bli grymt ikväll! Vi kommer släcka lamporna för världen och hoppas att ni gör det också!  (Hur det kommer gå i mörkret är en annan femma)
Ha en awesome lördagskväll allihopa!♥


Bilden som många redan har sett, men ändå!
Har på mig detta ikväll ^^


Nattuggla är bättre

God morgooon!
Herregud vad ovant det känns att vara upper såhär tidigt! (Tidigt och tidigt.. för mig är det tidigt hahah) Brukar alltid sova mycket längre på helgerna. SLösar alltid bort halva dan på att sova, men det är det värt!

Snart blir jag upphämtad av Tove och hennes papi, sedan åker vi mot röda korset (hahah det låter så konstigt). Hoppas på att hitta en lite större vintageväska. Det är behövligt känner jag!
Vädret idag är väl sisådär. Blåsigt men 4,4 grader, står termometern på nu i alla fall. Dock är det ingen sol som syns på himlen, men jag är glad att snön försvinner, snabbt dessutom!

Talk to you läääääätaah!

A pair of pants

Holy bananas. I went crazy today. Jag tog på mig ett par jeans! (!!!!)
För ovanlighetens skull slog jag på stort och trädde på mig jeansen som Leo älskar. (egentligen var den riktiga anledning inga rena strumpbyxor) Det är alltid lika kul att göra en människa glad! Inte trodde jag att det skulle funka med ett par jeans..


chillin' längst bak i klassrummet, life's good!

I like it rough

Fredag, åh du härliga fredag.
Skola som vanligt. Hade matteprov sista lektionen och det gick bra. B-delen var mycket lättare än A-delen, vilket är en aning skumt.. Men men. Kommer inte får mer än VG i alla fall!

Jag, Tove, ylvipajen och Kajjan gick hem till Kajjan och gräddade våfflor. Nu körde vi med hemmagjord smet och våfflorna blev riktigt mumsiga!
Jag och ylvipajen flummade medan Kajjan och Tove diskade.. Fick lite dåligt samvete efteråt.. förlåååååt. Men ylvipaj och jag hade sjukt kul. Skrattade åt hemskt tråkiga saker. Humor på hög nivå gäller hos oss!

Vid kvart över fem gick jag, Tove och Ylva till stan och väntade på Jessica och Alice. Det tog väldigt lång tid innan de kom och vi missade tre bussar (Det kan ha varit två..). Vi tog i alla fall bussen till skiftinge och var där ett tag. Sedan åkte jag och Ylva hem till mig. (haaha folk bara droppar av hela tiden i berättelsen)
Nu sitter jag här ensam... Ohungrig.. Pratar med Elena via Facebook! ♥

Ska ta det lugnt ikväll och ladda inför imorgon. På förmiddagen ska jag med Tove och hennes papi till röda korset (vi är budgetfyndarna nr 1!!!), hämta newbody-paketen och på kvällen ska jag hem till Ylva!
Fartfylld dag med andra ord. I LIKE IT!



Tråkig skolbild. Våra fack i klassrummet!


Movie freak

Jag orkar inte plugga mer! Är riktigt trött och seg i huvudet och då går det helt enkelt inte. Kommer säkert få ångest imorgon när jag väl sitter där med provet i handen, men den smällen får jag ta.
Har duschat så nu är jag ren och fräsch till fredaaaaaaaaaaaag. Min kärlek till fredagar är enorm alltså. ♥

Nu tänkte jag sätta på tevatten och mysa framför Johan Faaaalk ( Jag känner att min obsessed-het börjar gå över styr..) !


Sådär såg jag ut idaag!


Koooooooordinatsystem

Har snart ätit upp middagen, men tänkte avbryta magen med ett litet kort inlägg!
Fick veta en minut innan att jag skulle ha nationella prov i matte (muntligt) så det vara bara att hämta penna och sudd och följa med till grupprummet. Det gick väl sådär, tror inte att det blir något högt betyg i alla fall..
Och dessutom märker jag verkligen att det är den veckan i månaden nu, hahah.. Får tårar i ögonen av en låt på körlektionen (Dock har den ett förflutet med mig) , raseriutbrott på kjolen i slöjden och ett absurt hot mot Tove. Det kallar jag mens alltså. Hoppas verkligen att jag kommer få börja använda P-piller.

Resten av kvällen kommer jag nog plugga matte. Har prov imorogn och jag är inte riktigt hundra på allting.
Det är så himla skönt att det är fredag imorgon, ååh vad jag vill sova nu så att det blir fredag snabbt!

Kram!

Waffleeeeees!

Visst att våffeldagen är imorgon, men inte hos oss! Jag stod för fullt och gräddade våfflor till la familia. De blev supergoda faktiskt! Visserligen var det ju Ekströms påsar som stod för de viktigaste ingredienserna, men det är tillagningen som är det viktiga!





- våffla
- två glasskulor
- drottningsylt


Provade även en liten "marhsmallow-sandwich" som Ekströms tipsade om på baksidan av förpackningen!


hehe, Smutsig tallrik. Hade ätit en våffla precis innan!

Egentligen ska det vara jordgubbar och chokladsås till. Men om man inte har ingredienserna får man vara lite påhittig! ( I denna situation blev utvägen drottningsylten)

that's right girl

Don't care about the fjortismin. Det bara blev så liksom.

Vad tycker ni?


Charmed

onsdaaag, halva veckan har gått. Häärligt! Gick hem efter nationella idag, kände mig yr och mådde illa. Jag har bara tagit det lugnt sedan jag kommit hem, ätit lunch och druckit te, myys. Jag måste ändå börja med lite plugg och sångtext. Laga mat ska jag också göra!
Hårfärgen blev riktigt bra faktiskt. Jag är nöjd, även fast det blev mörkare än vad jag tänkt mig, men färgen går väl ur lite med tiden. Ni får se bild sen!

Märkte att förhäxad har börjat sändas på TV igen. JAAAAA säger jag bara, fan vad jag älskade den serien när jag var mindre. Varje dag efter skolan satt jag som fastklistrad framför förhäxad och ville aldrig att avsnittet skulle ta slut. Men det kanske var bättre då än nu..? Man har ju vuxit till sig lite och förstår mer än vad man gjorde då, haha!

 


 "phoebe" (tjejen till höger) var min favorit!


b-b-brown hair

Jag har nog aldrig nämnt att jag älskar ekvationer, så jag gör det nu! Det är verkligen sjukt kul att sitta och lösa dessa ekvationer i matteboken, ser det mer som ett nöje än ett ansträngande jobb faktiskt, haha!
Jag borde nog plugga lite SO och fysik istället ett tag nu, det känns som det behövs.

Inte nu, ska nämligen färga håret. Har en enormt läskig utväxt och jag vill bli mörkare i håret så nu blir det brunt!
Jag hoppas det blir bra, hårfärgen spelar stor roll alltså!

VÄRRE ÄN SÅ. Bilden är tagen för flera veckor sen!


Versuch nicht zu verstehen

Tokio hotel - Geh



Första gången på väldigt länge som jag lyssnade på den idag. Förstår inte varför jag har glömt bort den när den är så fin, speciellt texten och när musiken och sången växer. Det är så himla vackert.
Detta är en låt som glöms bort men inte borde få glömmas bort, den är värd mer uppmärksamehet än så!


get to know me

Ni får en lista så länge!

jag har insett att min senaste kyss var: Typ.. Tove.. (Drick inte alkohol barn)
jag har lärt mig att: inte ta något för givet
jag trodde aldrig att: Mitt liv skulle se ut som det gör idag
jag lyssnar på: Happy - Never shout never
jag pratar: inte så ofta om privata saker
jag tycker om: att sjunga
jag avskyr när folk: är falska
min bästa vän är: flera stycken
min första bästavän heter: Nathalie
kärlek är: svårt men underbart
bästa tiden i mitt liv var: Toki Hotel Live 4 Mars 2010! ♥
jag har mist: min kamera ):
om jag fick en sak i hela världen skulle det vara: ett rum så som jag vill ha det
jag är: sjukt filmberoende
när jag borstar tänderna: brukar jag dreggla

när jag lagar mat: dansar jag ibland
jag tänder på: Händer. Finns inget hetare
det sexigaste yrket är: hahaha don't know
det är charmigt när: det är äkta
jag är rädd för: döden (Usch vad läskigt det är!)
den värsta känslan är: att veta att man ska bli gammal och gråhårig
den bästa känslan är: när man känner att man är lycklig
jag är bäst på: att komma ihåg låttexter!
jag är sämst på: att rita (Dessutom hatar jag det!)
om jag var ett djur skulle jag vara: Emu
jag kommer alltid att vara: Evelina
det finaste som finns är: -

i sommar: måste det fan hända något!
sist jag verkligen grät var: 1 Juni
jag kan: vidga mina näsborrar
jag kan inte: Gilla fysik
när jag vill tänka: blir det jobbigt och snurrigt!
min mobiltelefon är: är mitt liv! sorligt nog.
när jag vaknar på morgonen: rullar jag runt och gräver ner huvudet i kudden


innan jag går och lägger mej: Kollar jag på film
just nu tänker jag på: konserten
bebisar är: fula när de föds
idag har jag: skämtat om riktigt dåliga saker
ikväll ska jag: oplanerat
imorgon kommer jag: sluta tidigare än normalt, eoho!
jag vill verkligen: Leva för alltid!

 


it got to stop

Okej. här med lovar jag mig själv att detta är sista gången jag skapar en ny blogg. PUNKT SLUT!



Favvobild alltså!

RSS 2.0